Kunde:

Dedikeret

Case:

Bogdesign

Opgave type:

  • Bogdesign

Opgaven:

Fotografen Mingo og journalisten Jørgen Schlosser havde gennem halvandet år fotograferet og interviewet 25 kendte danske kunstenere om temaet inspiration for at undersøge, hvad der driver værket hos kunsterne. Det kom der 25 meget forskellige historier ud af, som blev akkompagneret af 25 unikke, iscenesatte fotoportrætter - blandt andre med Nikolaj Lie Kaas, Ghita Nørby, Susanne Bier, Sonja Richter.

Won Won fik til opgave at lave det grafiske layout til bogen, så de meget unikke historier og fotos kom til sin ret og fremhævede de unikke og særlige ved hver historie.

 

Løsningen:

Bogen blev sat op i et stort format (30x37 cm), så billeder i særdeleshed kunne komme til deres ret. Hver kunster fik et særligt udtryk, men samtidig blev der holdt en stram logik igennem hele bogen, så den var nem at navigere i og spændende at gå på opdagelse i. Bogen blev lavet med lærredsindbundet omslag med blindpræg og højglans smudsomslag.

 

Resultatet:

Der blev en del medieomtale i forbindelse med udgivelsen af bogen blandt andet i Go morgen Danmark og kunstportrætterne til bogprojektet blev alle udstillet på Den Sorte Diamant i København. Overskuddet fra salget af bogen gik til Red Barnet.

Emil Krone Gammelgaard
Kontakt:
Emil Krone Gammelgaard
Creative Director / Partner
Front
Closeups
Opslag
Opslag 2
Stak
Overblik