Kunde:

Petifant

Case:

Opgave type:

  • Visuel identitet
  • Branding
  • Logo
  • Webdesign

Opgaven:

Det hele startede med en drøm hos danske Mette Hammer Pedersen, som i dag er bosat i Norge. Hun havde en drøm om at starte en webshop, der skulle sælge moderigtigt kvalitetsbørnetøj og med en baggrund som indkøber i modebranchen skulle drømmen snart blive til virkelighed – Petifant blev navnet.

Petifant er et univers skabt af kærlighed og fascination for børnemode, med stor fokus på at give kunden en unik og personlig handleoplevelse. Nøgleordene som skulle danne ramme for den nye identitet var: nordisk, personligt, venligt, eksklusivt og simpelt.

 

Løsningen:

Først bestod opgaven i at finde et navn til den nye børnetøjs webshop. I en brainstorm mellem Won Won og Mette blev der skabt et unikt ord  - Petifant. Et ord der skaber associationer til en ´lille elefant’. Med udgangspunk i den lille elefant begyndte logoet at tage sin form.

En let stregtegning gjorde det tydeligt, at ”P’et” var elefantens hoved med snabel og øre. Logoet blev skabt som en personlig håndskrift, inspireret af elefantens former. Og resultatet blev stærkt og subtilt. Et pay-off blev tilføjet; ”Little ones fashion”.

Det unikke og subtile ”P” bruges som 5. element - et symbol til bl.a. stickers og silkepapir.

Stickers er en god måde at sende en personlig hilsen og udbrede sit brand budskab på og vi skabte dermed forskellige stickers med hyggelige hilsner og små reminders til moren: ”Remember to dream”, ”Remember to play” osv. Ting du kan glemme, når du bliver voksen.

Farverne finder inspiration fra elefanten samt den nøgne babyhud der tilsammen skaber et nordisk og moderne udtryk.

Jes Ejsing
Kontakt:
Jes Ejsing
CEO / Partner
Helle Pagh
Kontakt:
Helle Pagh
Senior Account Planner
Petifant gif
Petifant 1
Petfant 2
Petifant 3
Petfant 4
Petfant 5
Petfant 6