Kunde:

Surf & Ski

Case:

Brochure & magasiner

Opgave type:

  • Idé- og konceptudvikling
  • Visuel Identitet
  • Branding
  • Brochure & magasiner

Opgaven:

Den danske detailkæde Surf & Ski har i en årrække lokket skientusiaster i deres butikker for at hente kædens populære skimagasin Skinews. Kædens oplevelse var dog, at Skinews med tiden var blevet for smalt og nichepræget ift. kædens definerede målgruppe. Samtidig ønskede man en relancering af magasinets design og redaktionelle linje og indhold. Ambitionen var at skabe et toneangivende, livsstilsorienteret skimagasin, som appellerer til en bredere målgruppe af danske skiløbere.

 

Løsningen:

Både i skabelsen af Skinews’ nye design, navigation og redaktionelle indhold og vinkling arbejdede Won Won mod at ramme en bredere og mere familieorienteret målgruppe – uden dog at miste de mere hardcore skientusiaster. Det redaktionelle indhold kom både til at rumme destinationsbeskrivelser, artikler om eksklusive skieventyr, udstyr og teknik samt portrætter af forskellige typer ski- og snowboardentusiaster, bl.a. snowboard freak og radiovært Peter Falktoft, som også kom til at pryde magasinets forside.  

Magasinets layout blev mere luftigt, imødekommende og designet mere eksklusivt. Desuden blev magasinets navigation langt mere intuitiv og brugervenlig - så det var nemt at finde frem til de relevante emner og produkter, som i sidste ende skulle skabe mere værdi for læseren, den enkelte forhandler og for annoncørerne.

 

Resultatet:

Magasinet fik et markant grafisk og redaktionelt løft, som blev taget rigtig godt imod hos både læsere og kædens forhandlere. Won Won valg af Peter Falktoft som blikfang og kendisperson fik desuden opmærksomhed både på de sociale medier og PR-mæssigt.

 

Facts:

Surf & Ski er en landsdækkende specialkæde af selvstændige forretninger, der arbejder sammen om at tilbyde alle udøvere af windsurfing, kitesurfing, skiløb og snowboard de bedste produkter på markedet og ekspert rådgivning.

Jes Ejsing
Kontakt:
Jes Ejsing
CEO / Partner
Helle Pagh
Kontakt:
Helle Pagh
Senior Account Planner
Nyt design til magasinet Ski News for Surf og Ski, med artikel om Peter Falktorft
Layout af opslag i magasinet Ski News af Surf og ski, med artikel om Peter Falktoft
Grafiske detaljer og typografi i magasinet Ski News af Surf og Ski
Grafisk opsætning og fotos fra magasinet Ski News af Surf og Ski
Stak af Surf og Ski magasiner, som vi har givet et grafisk løft, for Surf og Ski

Som et supplement til en af de centrale artikler i Skinews blev der vha. QR-kode linket til en stemningsmættet film optaget på turen til Yellowstone National Park. Filmen er optaget og klippet af Klaus Elmer – tjek flere af hans film fra Yellowstone på klauselmer.dk

Et overblik over typografi- og farvesammensætning i Ski News
Layout af et opslag i Ski News, med oversigt over skistøvler