Dont tell it billede

Don't tell it - show it!

Der er efterhånden mange, der har fundet ud af, at video content, ikke uden grund, er det nye sort.

Og mange af vores kunder efterspørger derfor profilvideoer, produktvideoer, videoer til sociale medier, animationsvideoer og videoer til internt brug.

Vi vil derfor gerne bruge et par minutter af din dyrebare tid til at fortælle om, hvad video content kan gøre for din forretning.

  • Facebook skrev for nyligt, at de har 8 milliarder video visninger. Dagligt! Video content er også det mest delte content på Facebook. Facebook forbedrer løbende oplevelsen med video med bl.a. live stream video og det nye 360 graders format. Og det bliver ikke det sidste.

  • Videosøgemaskinen Youtube har i dag 1,8 mia. seere. Dagligt. Youtube har dermed overhalet Google som den mest populære søgemaskine for målgruppen under 24 år.

  • Er der en video i dit nyhedsbrev – og skriver du ”se videoen om…” i emnelinjen, åbnes nyhedsbrevet i langt større grad end ved nyhedsbreve uden video. Nogle siger en 5 gange så høj åbningsrate, nogle siger 8 gange -  du kan selv måle.

  • Øg trafikken på dit website og få dem til at blive med en video. Har du en youtube video på dit website, laver du dermed også indgående links – og det kan Google godt lide, som kvitterer med en højere placering i søgningen. Derudover siger statistikken, at den besøgende opholder sig op til fem gange længere på website med video - og at højere tidsforbrug er lig med højere salg.

  • Videoformidling giver – i større grad en ved tekst – mulighed for at forme indholdet med reallyd, speak og musik, der henvender sig til følelserne og gør, at målgruppen husker budskabet. Så video content skaber i større grad tillid og troværdighed.

 

Når brugerne derude efterhånden har udviklet en “video-vane,” kan det blive sværere at få din målgruppe engageret med andre medieformer, og vi anbefaler at hoppe med på video content-vognen.

Vi hjælper dig gerne på vej. Har du en idé, vil du have hjælp til at få idéer til lækkert video content eller vil du se eksempler på vores arbejde, så kontakt os for at høre mere.

PS. Det er ikke tilfældigt, at vi flere steder på vores eget website arbejder med video, det virker nemlig!