Kunde:

Aalborg Universitet

Case:

Studiekatalog

Opgave type:

  • Branding
  • Katalog
  • Idé og konceptudvikling

Opgaven

Opgaven var at redesigne Aalborg Universitets studiekatalog. Både med tanke for den indsigt, at meget informationssøgen om uddannelse sker på nettet. Vi skulle også integrere 'Make It Real"-historierne, som er fortællinger der afspejler AAUs identitet i rekrutteringsøjemed.

Løsningen

Idéen med formatet er at hjælpe læseren på vej. Kataloget kan læses fra start til slut, men de to indstik i kataloget lægger op til, at læseren i processen i at afsøge information om Aalborg Universitet og en uddannelse bruger Dit Studievalg mere fragmentarisk: Han/hun læser måske en artikel om studieformen, bruger listen af alle uddannelser inddelt efter interesseområder som opslagsværk i den svære proces i at vælge et studie - eller bliver inspireret af opslaget om AAU studieliv eller Make It Real-historierne. 

Vi har designet Dit Studievalg med tanke for AAUs designguide og den brugssituation, som læseren befinder sig i. Vi har udfordret design og layout, så læseren forhåbentligt føler sig inspireret og gerne vil have kataloget liggende på sit bord under den proces, hvor han/hun skal vælge sin uddannelse.

 Omtale

Sidst i april 2018 udkom branchemagasinet UDKOM (en del af brancheforeningen GRAKOM), hvor de bragte artiklen om AAU's nye studiekatalog "En tryksag der er værd at studere" som en del af artikelserien "VIP: Very Important Print on Very Important Paper to Very Important People".

Læs artiklen her

Signe Hummeluhr Dammeyer
Kontakt:
Signe Hummeluhr Dammeyer
Account Planner
top billede - 1
katalog foldet ud - 2
tekst stykke - 3
collage 1 - 4
collage 2 -5
aau studielive - 7
for- og bagside - 8
bund - 9
Udtaelse fra udkom

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte