Kunde:

Companys

Case:

Logo design

Opgave type:

  • Logodesign
  • Visuel identitet
  • Branding

Opgaven:

Vi fik til opgave at skabe et nyt logo i forbindelse med revitaliseringen af Companys flagskibsbutik på Strøget. Briefen lød på evolution, snarere end revolution. Udover design af logo skabte vi også konceptet omkring navn og det samlede grafiske udtryk i butikken.  

 

Løsningen:

Det var væsentligt at revitalisere butikken ud fra de oprindelige ideer – samme signalværdi ønskede man i det nye navn. Navnet blev Companys Original. Et navn, som på den ene side kommunikerer, at der er tale om den oprindelige butik i Companys kæden. På den anden side et statement om, at butikken sammensætter de rigtige modevarer på en unik og original måde. Det grafiske udtryk i butikken bæres både af det nye logo, et nyt grafisk element og en markant illustrationsstil.  

 

Resultatet:

IC Companys var overbevist om, at logoet og navnet var det helt rigtige og samtidigt steg besøgstallet til indeks 135.

“Won Won var med til, meget overbevisende, at rådgive os om det nye butiksnavn og koncept, og hvordan det  kunne anvendes i vores overordnede kommunikation for butikken. Won Won designede udover vores nye logo også et unikt ikon til butikken, som i dag anvendes på en række forskellige materialer og accessories, og som bidrager til et mere eksklusivt og unikt udtryk. 

På et tidspunkt, hvor vi egentlig blot havde brug for et nyt logo, formåede Won Won at rådgive os både konceptuelt og med vores fremadrettede kommunikation, og det blev afgørende for den retning, vi valgte for butikken”

Christina Strunge Nissen
Marketing manager, Companys

 

Facts om IC Companys:

IC Companys er en dansk tøjkoncern med en omsætning på 3,3 milliarder og mere end 1.600 ansatte. Koncernens ni forskellige brands sælges gennem næsten 500 retail-og franchisebutikker i mere end 35 lande. I 1985 blev den første flagskibsbutik Companys åbnet på Strøget.

Emil Krone Gammelgaard
Kontakt:
Emil Krone Gammelgaard
Creative Director / Partner
Logo
Logo og poser
Fotos
Tøj
Brevlinje

Har du brug for noget der minder om dette?

Står du overfor en udfordring der minder om den der er løst ovenfor?

Så udfyld formularen og lad os tage et video-møde, hvor vi kan give dig den indledende sparring og de første gode ideer. Det er ganske uforpligtende, helt gratis og tager ikke mere end en halv time.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jes Ejsing, Direktør

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte