Kunde:

DS Stålprofil

Case:

Website og Direct mail

Opgave type:

  • Idé- og konceptudvikling
  • Webdesign
  • Direct Mail
  • Tryksag

Med stål, styrke og stolthed har danske DS Stålprofil i snart 50 år været i front med tag- og facadeløsninger i stål i både Danmark og Tyskland. DS Stålprofil gør bygninger stærke med stål. Med stolthed. Og med enestående knowhow. 

Med et ligeledes stålfast ønske om en ny marketingsstrategi fik vi i 2017 lov til at være med på en spændende branding- og kommunikationskonstruering. Dette med en unik markedsposition, der vil skabe vækst og indsigt i deres fulde potentiale, for øje. En rejse, der startede med en struktureret desk research og en fælles workshop som grundlag for at analysere DS Stålprofils produkter, målgrupper, konkurrenter, brand og markedsføring. Denne viden, data og indsigt blev et solidt afsæt for det nye website samt fire profilbrochurer. For at hjælpe DS Stålprofil med at se og udløse sit fulde potentiale rettede vi bl.a. fokus mod de hidtil ignorerede konkurrenter på markedet. DS Stålprofil er nu klædt på til også at være et stærkt og præcist positioneret brand i hele tag- og facademarkedet - ikke kun i stålbranchen. Med nye imagebilleder og film indrammes DS Stålprofil som en livstilsbetonet designprofil. I en inspirerende kontekst. Og med sjæl og stemning. 

Se mere på: www.ds-staalprofil.dk

Jes Ejsing
Kontakt:
Jes Ejsing
CEO / Partner
Top - billede 1
Landing page - billede 02
Landing page - billede 03
Landing page - billede 04
Stadion - billede 05
Collage billede
Iphone i hånd
Produkt site
Iphone mockup
Brochure mockup
Brochure forsider

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte