Kunde:

Femilet

Case:

Badetøjskampagne

Opgave type:

 • Idé- og konceptudvikling
 • Kampagne
 • Tryksag

Femilet byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Velvære indefra. Siden 2010 har Femilet været en del af franske Chantelle Lingerie. Familien omfatter fire brands med hver sin personlighed, hver sine karakteristika – og hver sine kollektioner. Den gode oplevelse er omdrejningspunkt for Femilet. En oplevelse, hvor pasform, komfort, funktion og skønhed forenes og forfines. En oplevelse af velvære.

Efter en bureaukonkurrence i 2015 kunne vi stolt skrive Femilet på vores kundeliste. Her udformede vi en badetøjskampagne med det formål at skabe synlighed, drive trafik til butikken og påvirke Femilets positionering. Kampagnen blev foldet ud på tværs af butiksvinduer, in-store, outdoor samt online annoncering på Facebook og Google.

Med viden, indsigt og data fra en stor analyse blev vi klogere på målgruppen og dens shoppevaner og udfordringer i forhold til køb af badetøj. Undersøgelsen viste bl.a., at hele 93% ikke har en mærkepræference - og at komforten og pasformen er den vigtigste. Ud fra analysen sammenholdt med Femilets DNA udarbejdede vi kampagnen med ordlyden: ”Badetøj der gør tricket”. Lad Femilet guide dig til badetøj, der fremhæver dine fortrin og kamuflerer resten. Med fokus på, at du i Femilet kan finde det badetøj, der får det hele til at sidde som det skal - og som tilmed er rart at have på. Understøttet af små hjælpende tricks i prøverum og til hver style af badetøj. For at få folk i butikken blev der lavet et samarbejde med Mofibo om en måneds gratis ferielæsning ved køb af badetøj. Alt sammen i et frisk og sommerligt design. Med turkise palmeblade som ramme, der med sin 3D effekt fik plakaterne til at træde frem i bybilledet.

Jes Ejsing
Kontakt:
Jes Ejsing
CEO / Partner
Femilet2
Femilet3
femilet tricks
femilet4
femilet online
femilet mofibo
femilet a4
femiletinstore

Produkter:

 • Få en effektiv marketingstrategi med afsæt i ny viden om dit brand og dit marked

  + Læs mere

  Marketingstrategi
  Marketingstrategi
 • Byg din virksomheds succes på en stærk, entydig og langtidsholdbar kommunikation

  + Læs mere

  Kommunikationsplatform
  Kommunikationsplatform
 • Få en effektiv reklamekampagne bygget på en stærk idé, et klart budskab – og en træfsikker medieplan

  + Læs mere

  Kampagne
  Kampagne
 • Få en tryksag, der formidler dine budskaber med holdning, følelse, empati – og effekt

  + Læs mere

  Tryksag
  Tryksag

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte