Kunde:

Herning Bibliotek / Filmstriben.dk

Case:

Kampagne

Opgave type:

  • Idé- og konceptudvikling
  • Kampagne
  • Visuel identitet

Innovative Herning Bibliotek sætter nye standarder for et nutidigt og attraktivt bibliotekstilbud. Og slår rekorder i antal besøgende. Vi er ikke ene om at beundre innovative Herning Bibliotekfor dets alt andet end tørre og kedelige måde at være bibliotek på. Også danske såvel som udenlandske biblioteker har et godt øje til det seje bibliotek.

Vi har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at løse opgaver for Herning Bibliotek. Opgaven lød denne gang på at promovere bibliotekernes digitale tilbud Filmstriben samt bringe det ud i det fysiske rum ved bl.a. at udfolde os på Herning Biblioteks imponerende facade. 

Via kreativ og strategisk enkelhed i budskaber og kommunikation samt fokus på stopeffekt, oplevelse og genkendelse skabte vi et STORT og appellerende visuelt filmunivers, der med interessante og let afkodelige budskaber fanger de forbipasserendes interesse. Således, at det kvalificerede kendskab til Filmstriben øges og de forbipasserende i Herning gågade konverteres til brugere på filmstriben.dk. En lille detaljeorienteret finesse - med stor effekt - er tilføjelsen af .dk-budskabet på Filmstribens logo for at gøre det tydeligt, at tilbuddet er digitalt. 

Et af de primære visuelle virkemidler er en stribe film - en filmstribe. Filmstriben vækker genkendelse (til kendte film), nysgerrighed samt visualiserer Filmstribens film- og serietilbud. Desuden er der tilføjet en lille beskrivelse til hver film samt en QR-kode til filmens trailer - for at skabe direkte leads til Filmstriben.

Et andet element, der skaber genkendelighed og fungerer som teaser, er listen med eksempler på nogle af alle de kendte genrer, filmtitler, skuespillere og instruktører, som man kan få med sig hjem i sofaen, når man anvender Filmstriben. De gule "splattere" fungerer som "call to action" ved trin for trin at forklare, hvor nemt det er at komme i gang med at bruge Filmstriben. 

Helle Pagh
Kontakt:
Helle Pagh
Head of Strategy
Billede 1
Billede 2
Billede 3
Billede 4
Billede 5

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte