Kunde:

ITW BYG

Case:

Corporate Branding

Opgave type:

  • Idé- og konceptudvikling
  • Visuel identitet
  • Tryksag

ITW - Illinois Tool Works Inc. har hovedkvarter i Chicago. På verdensplan ejer ITW 825 driftsenheder i 52 lande og har ca. 60.000 ansatte. ITW Construction Products ApS i Middelfart beskæftiger ca. 300 medarbejdere og er en ledende producent af befæstelse med søm og skruer som hovedprodukter. ITW BYG har med kvalitetsbrands som NKT Fasteners, Paslode, Spit og Heller markedets bredeste sortiment af værktøjer, skruer, søm og en række andre fastgørelsesprodukter til professionelle håndværkere. Produkter som bl.a. sælges i over 500 danske byggemarkeder.

Vores opgave var at skabe en fornyet corporate branding af ITW BYG samt udvikle virksomhedens salgs- og servicekoncept og payoff. Samtidig skulle den nye identitet anvendes i relevante kommunikationselementer, som skulle præsenteres på byggerimessen -Byggeri ’14.
For at skabe større synlighed i markedet var vores fokus først og fremmest at kommunikere hvem ITW BYG er og hvad ITW BYG leverer. En strategisk proces, vi igangsatte med en to-dags workshop med nøglemedarbejdere hos ITW BYG. Virksomheden har et godt fundament og afsæt i stærke brands, kompetent faglig rådgivning, fleksible købs- og leveringskoncepter og stærke servicekoncepter. Dog er virksomhedens historie ikke tidligere blevet fortalt tydeligt overfor de forskellige slutkunder, fx entreprenørerne. Udover at kigge på selve ITW BYG kiggede vi også på rækken af services. Flere af disse blev ophøjet til grundpiller i en fornyet brandstruktur. Med hver sit ikon. Alt sammen eksekveret på en lang række elementer, herunder en profilbrochure, en stor messestand, en identitetsskabende animationsfilm, omslagsmappe, løsblade og annoncer. ITW BYG har fået en ny og mere synlig position i markedet. 

Helle Pagh
Kontakt:
Helle Pagh
Head of Strategy
Ikoner
Materiale
Illustration
Produktbillede
Overblik
Detaljer
Overblik 2

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte