Kunde:

Kvik

Case:

Kataloger

Opgave type:

  • Visuel Identitet
  • Idé- og konceptudvikling

Hos Kvik er det fortællingen om det fede køkken og dansk design for alle, der i snart 25 år har været i centrum i Kviks mere end 140 butikker i Europa og Asien. Spørger du Kvik, så har alle nemlig ret til et fedt køkken. Foruden kvikke køkkener, så tilbyder Kvik også bad og garderobe i dansk design. 

Vi har hjulpet Kvik med en designmæssig opgradering af deres vigtige salgsredskab: Køkkenkataloget - som kunden kan få i alle Kviks butikker. Kvik ønskede ligeledes at positionere deres produktområder bad og garderobe. Derfor opdelte vi bl.a. deres hovedkatalog i tre separate kataloger. Med tre særskilte fortællinger om Kviks køkken, bad og garderobe. Bundet sammen af én samlet brandfortælling. Med fokus på Kviks kærlighed for rene linjer og dansk design skabte vi en ny designprofil til katalogerne, der harmonerer med produkternes enkelhed og med plads til stærke og lækre produktbilleder. Løsningen blev yderligere en konceptualisering og visualisering af Kviks centrale produkt- og servicekoncepter, der resulterede i både illustrationer og et fotobrief. En disponering af katalogerne skabte en klar brandfortælling af de tre særskilte områder samt et stærkt samlet udtryk og profilering af Kvik.

Foto:
wichmann+bendtsen photography
Merrild Photography
Cadesign form A/S

Helle Pagh
Kontakt:
Helle Pagh
Head of Strategy
Kvik 01
Kvik 02
Kvik 03
Kvik 04
Kvik 05
Kvik 06
Kvik 07
Won Won har delt et produktark med dig.

Vil du vide mere om Tryksag?

Hent produktarket om Tryksag, og få det fulde overblik over:

· Hvad du får
· Hvordan vi gør
· Hvor lang tid det tager

Hent produktark

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte