Kunde:

Linje 3

Case:

Visuel Identitet

Opgave type:

  • Logodesign
  • Branding

Opgaven:

Vi fik til opgave at skabe en visuel identitet og visuel platform til Linie 3s mediekampagne i forbindelse med lanceringen af deres nye show Linie 3 LIVE. Platformen skulle til at understøtte det massive medietryk både offline og online. Linie 3 er en sværvægter og et af de stærkeste brands i dansk underholdning, så identiteten skulle ramme den rigtige Linie 3 ånd og samtidig udstråle showets kombination af tradition og fornyelse.   

 

Løsningen:

Identiteten skulle være tro mod det eksisterende brand men samtidig udstråle nostalgi og fornyelse. Samtidigt skulle det grafiske design være let genkendeligt, fleksibelt og fungere på tværs af lang række formater og størrelse - fra små sort/hvide rubrikannoncer til kæmpe outdoor-bannere. Vi valgte en løsning med en typografi, som var stram i linjerne med en markant farve, men som også udstrålede showbiz med ordet ”live”, som ledte tankerne hen på teater-lamper og nostalgi. Dét sammen med et fængede billede af de tre hovedpersoner gjorde annoncerne meget let genkendelige.

 

Resultatet:

Medietrykket var massivt hen over kampagneperioden og en bred palette af medier var i spil bl.a. TV, dagblade, ugeblade, magasiner, lokalaviser, outdoor, online annoncering, samt website og sociale medier. Samtlige forestillinger i Tivoli var udsolgt på få dage ogdet samlede billetsalg blev på over 135.000 billetter.

„Vi har fra første øjekast elsket det grafiske layout på alt vores kampagnemateriale. Det har udstrålet, det vi gerne ville - et godt og festligt show, som oser af både af noget nyt og noget nostalgi. Vi har følt, at det passede 100% i Linie 3 ånden.“

Preben Kristensen
Linje 3

 

Facts om ICO Concerts:

ICO Concerts er en af Nordens største koncertarrangører. Hvert år afvikler de et stort antal koncerter i Danmark, Skandinavien og resten af Europa. Deres repertoire spænder bredt fra alternativ rock, over opera til de allerstørste pop-navne.

Emil Krone Gammelgaard
Kontakt:
Emil Krone Gammelgaard
Creative Director / Partner
Logo gif
Skrift
Annonce
Plakater
Webbanner top
Webbanner gif
Webbanner bottom
Outdoor
Citat
Portræt

Book et gratis brand- og marketingtjek. Du bliver både inspireret, udfordret og oplyst. Promise!

Skriv kort (eller langt) om dine vigtigste udfordringer med dit brand og din markedsføring. Så kontakter vi dig og aftaler et gratis og uforpligtende møde hos dig eller os. Her vil du få overblik over, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig. Hvor lang tid det vil tage. Og hvad det vil koste.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte