Kunde:

Natre Vinduer

Case:

Website og Film

Opgave type:

  • Visuel identitet
  • Website
  • Fotos og Film
  • Shop-in-shop-løsning

I 2016 fik vi Norges største vinduesproducent Natre med ombord. Opgaven bestod i rebranding af Natre, der skulle øge kendskabet til brandet blandt slutbrugerne med fokus på at profilere Natre som et norsk kvalitetsbrand inden for vinduer. 

Som en del af brandingen har vi arbejdet med en fornyelse af hele den visuelle identitet, herunder webdesign, casebilleder, illustrationer og andre grafiske elementer. Desuden er der indholdsmæssigt udarbejdet et payoff samt ny tekst til Natres website. ”Helt trygt. Helt enkelt”. 
I den fornyede branding af Natre har der været fokus på at skabe reel værdi for slutkunden ved at gøre vindueskøbet lettere og mere trygt, da et vindueskøb for forbrugeren oftest er en stor og kompleks købsbeslutning. Derfor har vi udviklet en digital ”VinduesGuide”, som hjælper slutkunden trygt gennem alle de valg, som der skal tages i forbindelse med køb af vinduer. Samtidig er guiden i lige så høj grad en hjælp til vinduesforhandlerne. Når forbrugeren har gennemgået guiden trin-for-trin, får de en personlig vinduesrapport, som de enten kan printe eller sende til deres forhandler, den lokale tømrer eller måske deres partner. Med vinduesrapporten i hånden kan de således komme trygt videre i deres proces med at købe vinduer. Et strategisk initiativ, der knytter slutkunden tættere på brandet.

Se mere på www.natre.no

Helle Pagh
Kontakt:
Helle Pagh
Senior Account Planner
Top - billede1
Collage 1
Website full - billede_01
Website full - billede_02
Website full - billede_03
Website full - billede_04
Website full - billede_05
Website full - billede_06
Website full - billede_07
Website full - billede_08
Vinduesguiden - billede 1
Vinduesguiden - billede 2
Vinduesguiden - billede 3
Vinduesguiden - billede 4

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte