Kunde:

Sergei Sviatchenko

Case:

Bogdesign

Opgave type:

  • Visuel identitet

Den ukrainskfødte og international anerkendte collagekunstner Sergei Sviatchenko har været bosiddende i Viborg siden 1990. Sergei er uddannet ved KharkovAcademy of Art and Architecture og har en Ph.d. fra Kiev School of Architecture.Han står bl.a. bag udstillingsstedet Senko Studio og kunstprojektet Close Up and Private.

I anledningen af Sergei Sviatchenko 60-års fødselsdag fik vi æren af at pakke hans kunstværker ind i et inspirerende og lækkert bogdesign.

Vi samlede kunstværkerne i to bøger: “Paintings 2006-2012” og “Collage & Architectural Illustration 2004-2012”. Samlet i én eksklusiv bogkassette. “Everything goes right and left, if you want it”. Hver især fortæller bøgerne om hans baggrund, inspirationskilder og arbejdsmetoder. I et design, der afspejler Sergei Sviatchenko som kunstner. Og det unikke i hans to meget forskellige udtryk i henholdsvis malerier og collager. Værkerne lever i bøgerne. I et design, der understøtter og ikke overdøver. De to kunstbøger fik hver sin markante farve som opslag og inderside. Som en delikat kontrast til værkerne. Kompletteret af bogkasetten i en kraftig kvalitet. Selvfølgelig med et af Sergei Sviatchenko kunstværker som motiv.

Bogen er udgivet på det internationale kunstforlag Gestalten, som er lidt af et nøgleøje. Og blev shortlistet til en Creative Circle Award i kategorien Editorial Design.

Emil Krone Gammelgaard
Kontakt:
Emil Krone Gammelgaard
Creative Director / Partner
Sergei1
Sergei2
Sergei3
Sergei4
Sergei5
Sergei6
Sergei7

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte