Kunde:

Surf & Ski

Case:

Tryksag

Opgave type:

  • Idé- og konceptudvikling
  • Visuel Identitet
  • Tryksag

Surf & Ski er en landsdækkende specialkæde af selvstændige forretninger, der arbejder sammen om at tilbyde alle udøvere af windsurfing, kitesurfing, skiløb og snowboard de bedste produkter på markedet og ekspertrådgivning. Kædens ekspedienter er selv entusiastiske sportsfolk.

Skimagasinet Skinews har i flere år lokket skientusiaster til butikken for at hente et eksemplar af det populære magasin. Surf & Ski oplevede dog, at Skinews med tiden var blevet for smalt og nichepræget i forhold til kædens definerede målgruppe. Samtidig var der et ønske om relancering af magasinets design samt redaktionelle linje og indhold. Ambitionen var at skabe et toneangivende, livsstilsorienteret skimagasin, som appellerer til en bredere målgruppe af danske skientusiaster. 

Skinews nye design, navigation samt redaktionelle indhold og vinkling er derfor udarbejdet med henblik på at nå en bredere og mere familieorienteret målgruppe. Dog uden at miste de mere hardcore skientusiaster. Med både destinationsbeskrivelser, artikler om eksklusive skieventyr, udstyr og teknikker samt portrætter af forskellige typer ski- og snowboardentusiaster, herunder snowboard freak og radiovært Peter Falktoft, som også kom til at pryde magasinets forside. Alt sammen pakket ind i et mere luftigt, imødekommende og eksklusivt layout. For at skabe mere værdi for læseren, den enkelte forhandler såvel som for annoncørerne udviklede vi et langt mere intuitivt og brugervenligt magasin, så det er nemt at finde frem til relevante emner og produkter. Magasinet fik et markant grafisk og redaktionelt løft, som der blev taget rigtig godt imod hos både læsere og kædens forhandlere. Valget af Peter Falktoft som blikfang fik desuden opmærksomhed både på de sociale medier og PR-mæssigt.

Helle Pagh
Kontakt:
Helle Pagh
Head of Strategy
Nyt design til magasinet Ski News for Surf og Ski, med artikel om Peter Falktorft
Layout af opslag i magasinet Ski News af Surf og ski, med artikel om Peter Falktoft
Grafiske detaljer og typografi i magasinet Ski News af Surf og Ski
Grafisk opsætning og fotos fra magasinet Ski News af Surf og Ski
Stak af Surf og Ski magasiner, som vi har givet et grafisk løft, for Surf og Ski

Som et supplement til en af de centrale artikler i Skinews blev der vha. QR-kode linket til en stemningsmættet film optaget på turen til Yellowstone National Park. Filmen er optaget og klippet af Klaus Elmer – tjek flere af hans film fra Yellowstone på klauselmer.dk

Et overblik over typografi- og farvesammensætning i Ski News
Layout af et opslag i Ski News, med oversigt over skistøvler
Won Won har delt et produktark med dig.

Vil du vide mere om Tryksag?

Hent produktarket om Tryksag, og få det fulde overblik over:

· Hvad du får
· Hvordan vi gør
· Hvor lang tid det tager

Hent produktark

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte