Kunde:

Tøjeksperten

Case:

Kataloglayout

Opgave type:

  • Katalog
  • ILLUSTRATIONER
  • BRANDING
  • Idé og konceptudvikling

OPGAVEN:

I en bureaukonkurrence tilbage i 2012 blev Won Won udvalgt til at hjælpe Tøjeksperten med at opdatere kædens image. Siden da har vi bl.a. klædt Tøjekspertens kataloger pænt på, så de også sidder lige i skabet.

LØSNINGEN:

Seneste skud på stammen er Spring '18-kataloget SUIT, som kan hentes i en af Tøjekspertens over 100 butikker. SUIT byder ligesom de øvrige kataloger på inspirerende tips og tricks, der i denne udgave består af, hvordan du bedst muligt kan suit up. Et visuelt detaljeorienteret inspirationskatalog fyldt med ekspertråd inden for herre fashion.

Tøjekspertens visuelle stil dyrkes på tværs af diverse medier - fra detailaviser, der bliver husstandsomdelt i over 1 million eksemplarer, profilkataloger, indstik i Børsens magasin ”Pleasure”, annoncematerialer, butiksudsmykning til kædens digitale platforme.

RESULTATET:

Det er en visuel rejse at arbejde med Tøjeksperten, hvor stilen og looket hele tiden udvikler sig.

”Vi er hos Tøjeksperten rigtig glade for den visuelle stil, som Won Won har skabt. Den signalerer god smag og passer perfekt til vores strategi om kædens fremtid. Der har været stor accept hos forhandlerne og salgstallene viser, at forbrugerne også har taget godt imod det nye look.” 

Brian Børsting
- Marketingchef, Tøjeksperten

FACTS:

Tøjeksperten blev startet i 1968 som en frivillig kæde og er i dag Danmarks største kæde af herretøjsforhandlere med over 100 butikker repræsenteret i hele landet.

Signe Hummeluhr Dammeyer
Kontakt:
Signe Hummeluhr Dammeyer
Account Planner
TE 2018 01
TE 2018 02
TE 2018 03
TE 2018 04
TE 2018 05
TE 2018 06
TE 2018 07
TE 2018 08

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte