Kunde:

TVIS Køkkener

Case:

Branding

Opgave type:

  • Idé- og konceptudvikling
  • Visuel Identitet
  • Tryksag

Hos Tvis produceres ethvert køkken på virksomhedens køkkenfabrik i Tvis. Sågar af dygitige køkkenfagfolk. Med erfaring. Og med faglighed. Derfor et Tvis køkken i materialer og forarbejdning lige i hælene på luksuskøkkenerne. Med mange af de samme kvaliteter som køkkener, der koster mindst det dobbelte.

I et stærkt konkurrencepræget køkkenmarked havde den jyske køkkenproducent behov for at børste et lidt støvet image af sig og kommunikere deres DNA og historie i en mere klar og opdateret profil. Og denne spændende opgave landede hos os. Konkret var opgaven at skabe et strategisk og kreativt oplæg til en fornyelse af brandets identitet. Bl.a. eksekveret i et oplæg til et nyt hovedkatalog. En proces, som siden skulle følges op af en mere brandopbyggende kommunikation, flere aktiviteter og en stærkere branding i butikkerne.

Med Tvis nye brandplatform skabte vi en visuel såvel som indholdsmæssig fortælling med Tvis. Om hvordan brandet skiller sig ud fra det store antal danske leverandører af mellemklassekøkkener. Med formuleringen ”Prisen er faktisk det eneste gennemsnitlige ved et Tvis køkken” som overskrift på katalog, annoncer og øvrige kommunikationselementer. Troværdigt. Underspillet. Og teasende. I Tvis nye katalog kommunikerer vi Tvis DNA. Med ”ti facts, som gør Tvis køkkenet til et ekstraordinært køkken”. Og med et nyt og markant grafisk løft. Mens autentiske billeder fra Tvis fabrikken viser, at det netop er ægte køkkenfagfolk, der producerer det enkelte køkken. Kompletteretaf en lang række reportager og fortællinger om rigtige køkkener og om de personer, der har købt et Tvis Køkken til deres eget hjem. Et katalog med troværdighed. Og med personlighed. 

Helle Pagh
Kontakt:
Helle Pagh
Head of Strategy
Redesignet katalog for TVIS Køkkener, med grafiske detaljer og autentiske billeder
Infographic der viser købsforløbet hos TVIS Køkkener
Overblik over flere opslag med grafiske elementer i kataloget for TVIS Køkkener
Opslag med billede der illustrerer håndværket, og typografisk opsætning af 10 facts om TVIS Køkkener
En både typografisk og redaktionelt flot overskrift i kataloget for TVIS Køkkener
Minimalistist skihytte i Norge, med køkken fra TVIS
Opslag i kataloget for TVIS Køkkener, som fremhæver de grafiske detaljer og papirets struktur
Opslag med et lækkert designet køkken i TVIS' katalog

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte