Kunde:

Viborg Ungdomsskole

Case:

Strategi, identitet & website

Opgave type:

  • Idé- og konceptudvikling
  • Visuel identitet
  • Webdesign

Viborg Ungdomsskole er et stort ungdomsunivers med mange afdelinger med vidt forskellige mål, formål og målgrupper. Hvilket netop var en kommunikationsmæssig udfordring for institutionen. Fælles for hele institutionen er undervisning af unge mennesker. I udfordrende, spændende og udviklende rammer. 

Vores opgave var derfor at skabe sammenhæng, struktur og gennemsig­tighed på tværs af institutionen, så de mange målgrupper og interessenter alle kan identificeres med Viborg Ungdomsskole. Med afsæt heri udviklede vi en ny identitet og et nyt website. Samtidigt søgte vi at skabe ligeværdighed og respekt mellem de mange mennesker og kompetencer, som skolen favner.

Det nye logo er en evolution af det oprindelige logo. I en mere enkel, stram og moderne udgave. Med afsæt i en idé om at skabe et ikon, som kan binde strukturen og identiteten sammen på tværs af hele institutionen. Hver af de fire nye ben i organisationen er fælles om det nye ikon og den nye grafiske stil, men har fået hver deres markante farve, som giver en klar differentiering af afdelingerne og de mange underafdelinger. 
Desuden er der blevet udviklet en omfattende grafisk værktøjskasse og et stort skabelon-system, så Viborg Ungdomsskoles egen grafiske afdeling selv kan arbejde videre med de mange materialer.
Websitet er blevet mere tidssvarende grafisk og har fået en logisk struktur, som gør det let at navigere rundt i for alle målgrupper. Viborg Ungdomsskole har fået en række solide værktøjer, så de kan kommunikere deres budskaber klart og effektfuldt – både internt og eksternt – og har samtidig opnået en større forståelse og sammenhørighed blandt de mange elever og ansatte. Et solidt kommunikationsfundament.  

Signe Hummeluhr Dammeyer
Kontakt:
Signe Hummeluhr Dammeyer
Senior Project Manager
VU_logo
Farver og skrift
Forsider + Navnesystem
Skabeloner
Web

Hov vent! Inden du smutter ...

Få en gratis "Top 3" over indsatser, I kan gøre for at optimere jeres branding. Lad vores erfarne branding-ekspert tage jeres virksomhed under luppen.

Udfyld formularen og vi fremsender rapporten, gratis og uforpligtende.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der er desværre sket en fejl, udfyld venligst formularen på ny.

Indtast venligst dine oplysninger for at fortsætte