01

BORDPLADEGUIDE

Med en ny visuel identitet som katalysator har Won Won skabt en fornyet, forstærket branding. I løsning af opgaven, har vi samtidig haft fokus på skabe reel værdi for DFI Geislers vigtigste målgruppe.

DFI-Geisler er Skandinaviens førende producent af køkkenbordplader i næsten alle typer materialer. Bordpladeproducenten har lagt bordplade til køkkenlivet i mere end en million hjem siden deres start i 1976. På bordpladefabrikken på Mors går der både omhyggeligt håndarbejde og højteknologiske processer ind i skabelsen af den perfekte bordplade. Og frem for alt går der mange, mange processer ind i hver kvalitetsbordplade. DFI-Geislers bordplader sælges hos en række af de skandinaviske køkkenkæder – og det kunne meget vel være, at køkkenbordpladen i dit eget køkken er skabt på bordpladefabrikken på Mors. 

Med en ny visuel identitet som katalysator har Won Won skabt en fornyet, forstærket branding. I løsning af opgaven, har vi samtidig haft fokus på skabe reel værdi for DFI Geislers vigtigste målgruppe, køkkenforhandlere, men samtidig også deres vigtigste målgruppe: køkkenkøberne. 

Med denne ambition har vi skabt Bordpladeguiden, der i dag er at finde hos et stort antal af landets køkkenforhandlere.

DFI-Geislers Bordpladeguide hjælper på overskuelig og inspirerende vis både køkkenforhandlere og køkkenkøbere med at finde frem til den helt rigtige bordplade. Køkkenkøberen guides igennem de mange overvejelser og beslutninger. Et skridt ad gangen.  Et materiale ad gangen. Og så samler og sammenligner Bordpladeguiden de mange bordpladematerialers egenskaber i én overskuelig og pædagogisk oversigt. DFI-Geisler er eksperter inden for bordplader, og med bordpladeguiden giver de – som en relevant og troværdig markedsleder – deres unikke viden videre. I øjenhøjde. Til både køkkenforhandler og -køber.  

Fordi den rigtige bordplade er det halve køkken. Mindst.

03

04

05

tekst lars

06

07

09

08

10