Top luft

Lad os starte med navnet. Won Won så dagens lys 1/1/11. Altså i en en. One one. Won Won. Og ja, vi er sat i verden for at forene brands og fans i gensidig gevinst. Win Win. Won Won. Bum!

Won Won of a kind
Vi er et brandbureau. Det betyder, at den unikke markedsposition er vores største helligdom. Og at vi betragter de emotionelle bånd mellem brands og kunder som tidens sande kapital. Væksttogets virkelige valuta.

Vi hjælper ambitiøse kunder i deres kamp for markedspositioner, synlighed, sympati og vækst. Transformerer deres visioner og strategier til branding og effektfuld kommunikation. Forløser deres fulde potentiale. Indfrier deres mål.

Won Won big family
Vores fysiske rammer er en fredet (og totalt charmerende) bygning i hjertet af Viborg. Midt i det brostensbelagte latinerkvarter og med domkirken som genbo. Lytter du godt efter i vores åbne kontormiljø, vil du i øvrigt (ud over domkirkens klokkespil) kunne fange dialekter fra både Aarhus, Herning, Silkeborg, Holstebro og Viborg.

Som ny kunde opdager du hurtigt, at vi er en flok selvtænkende individualister. Men at vi samtidig er en stor (og glad) familie. Et velfungerende hold, hvor alle spiller ind med deres viden, evner, erfaring, tanker, fantasi, refleksion, idéer, nysgerrighed, interesser, passion og personlighed. Hvor alle er klar til at give. Og til at tage. Won Won for the team.

 

_

Won Won ejes og drives af Emil Krone Gammelgaard (Creative Director) og Jes Ejsing (CEO).

Jes og Emil