Top luft

Lad os starte ved begyndelsen. Won Won så dagens lys 1/1/11. Altså i en en. One one. Won Won. Vi er i øvrigt også sat i verden for at skabe kommunikationsmæssig win win. Og så ikke et ord mere om det navn! ;)

 

Vi er full-service og tror på værdien af den stærke idé. Det betyder, at vi principielt er ligeglade med hvilket medie vi skal folde vores kreativitet og strategiske kompetencer ud på. Bare det virker.

Vores fysiske rammer er en fredet (og totalt charmerende) bygning i hjertet af Viborg – midt i latinerkvarteret og med domkirken som genbo. Lytter du godt efter i vores åbne kontormiljø, vil du i øvrigt (ud over domkirkens klokkespil) kunne fange dialekter fra både Randers, Aarhus, Herning, Silkeborg og Viborg.

Fik du læst, hvordan vi med en række overskuelige basisprodukter har gjort det nemmere at være reklamekunde? Ellers kan du gøre det lige her.

Vi har mange gode hoveder. Won Won er både en flok tænkende individualister og et sammentømret team, hvor won plus won giver tre. Hvert hoved på holdet spiller ind med sin egen cocktail af viden, evner, erfaring, tanker, fantasi og interesser. Så kom endelig forbi, slå på tråden – eller smid en mail, hvis du vil møde os. Ansigt til ansigt.

_

Won Won ejes og drives af Emil Krone Gammelgaard (Creative Director) og Jes Ejsing (CEO).

Jes og Emil