Top luft

Top luft (1)

Lad os starte med navnet. Won Won så dagens lys 1/1/11. Altså i én én. One one. Won Won. Og ja, vi er sat i verden for at forene brands og fans i gensidig gevinst. Win Win. Won Won. End of story.

Branding med værdi. Også på bundlinjen
Vi er et brand- og designbureau. Det betyder, at vi favner både de brandstrategiske kompetencer og hele paletten af kreative ydelser fra grafisk design til konceptudvikling, idégenerering, art direction og tekst.

At vi er et brandbureau betyder også, at vi kan hjælpe dig med at definere, skabe og aktivere dit brand. Med at indtage en unik position i jeres marked. Med at styrke de emotionelle bånd mellem dit brand og dine kunder. Og med at konvertere det hele til en målbar forøgelse af jeres værdi som virksomhed og brand – uanset om den skal bruges til vækst i eksisterende markeder, indtagelse af nye, forberedelse til exit eller noget helt fjerde.

Og lad os så lige slå fast: At vi er et brandbureau betyder ikke, at vi fornægter eller fornedrer den klassiske reklame. Branding og markedsføring er nemlig ikke modsatrettede discipliner. Tværtimod vil reklame, PR, direct marketing, content marketing, sociale medier og andre online og offline markedsføringsaktiviteter i langt de fleste tilfælde være afgørende brikker i aktiveringen af dit brand.

Stærke individualister. I fællesskab
Won Won holder til i en fredet (og totalt charmerende) bygning i hjertet af Viborg. Midt i det brostensbelagte latinerkvarter og med domkirken som genbo.

Som ny kunde opdager du hurtigt, at vi er en flok selvtænkende individualister. Men at vi samtidig udgør et stærkt team. Et velfungerende hold, hvor alle spiller ind med deres viden, evner, erfaring, tanker, fantasi, refleksion, idéer, nysgerrighed, interesser, passion og personlighed.


Kunne du tænke dig at møde os?

Showreel

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Mange af vores kunderelationer er startet med en ledelse, der har sat det (foreløbigt) sidste punktum i en ny og ambitiøs forretningsstrategi. De har derefter haft behov for at omsætte strategien med dens vision, mission og målsætninger til konkrete handlinger. Måske en ny brandstruktur. Måske en opdatering af den visuelle identitet. Måske en kommunikationsplatform rodfæstet i den vedtagne strategi. Måske formuleringen af en ny kernefortælling eller udformningen af et kreativt markedsføringskoncept. Måske en eller flere specifikke kampagneaktiviteter. Eller måske noget helt syvende.

Læs mere om vores kompetencer og ydelser. Og lad os så mødes og snakke om, hvad Won Won kan gøre for dig og dit brand.

Branding i øjenhøjde

Hos Won Won samarbejder vi i øjenhøjde med både bestyrelser, CEO’er og marketingafdelinger. Du vil derfor møde samme indlevelse og dedikation, hvad enten vi faciliterer en brandstrategisk workshop for topledelsen eller agerer marketingchefens sparringspartner og højre hånd i den daglige brand management og markedsføring.

_

Won Won ejes og drives af Jes Ejsing og Emil Krone Gammelgaard.

Jes og Emil