07

JYSK SYSTEM RENGØRING

Ved at forene de bløde rengøringsbevægelser med Jysk System Rengørings tre forbogstaver - J, S og R - designede vi et moderne og enkelt monogram. Med klare associationer til den vredne klud, vandet, det rene, men samtidig også til den lange historie, sammenholdet og tætte bånd.

Jysk System Rengøring A/S er et professionelt og familiedrevet rengøringsselskab, der tilbyder løsninger til både private virksomheder, offentlige bygninger og statens ejendomme. Med over 30 års erfaring.

Vi har hjulpet Jysk System Rengøring med at udvikle en visuel identitet, der fortæller virksomhedens historie. Med et unikt og ensartet udtryk. Forestil dig, hvordan sæbestriberne fordeler sig efter vask af en rude. Bløde bevægelser og svungne strøg. Hvordan en karklud vrides. I bløde S-former. Ved at forene de bløde rengøringsbevægelser med Jysk System Rengørings tre forbogstaver - J, S og R - designede vi et moderne og enkelt monogram. Med klare associationer til den vredne klud, vandet, det rene, men samtidig også til den lange historie, sammenholdet og tætte bånd. Et familiemonogram. Hvor symmetrien tilfører stabilitet og ro. Kvalitetssikring.

Et andet unikt element er den nye visuelle identitets 5. element, der - ligesom Jysk System Rengøring - sætter system i uorden. Samler støvpartikler. Og efterlader et kvalitetsstempel. Et fuldendt monogram. Der tilmed understøtter virksomhedens arbejdsmetoder og værdier.

Top luft

01

05

02

06

03

04