01

PETIFANT

Petifant er et univers skabt af kærlighed og passion for børnemode. Med stor fokus på at give kunden en unik og personlig købsoplevelse. Med nordisk, personligt, venligt, eksklusivt og simpelt som nøgleord.

Mette Hammer Pedersen gik med en drøm om at starte en webshop, der skulle sælge moderigtigt kvalitetsbørnetøj. Med en baggrund som indkøber i modebranchen skulle drømmen snart blive til virkelighed. Og vi har været med på rejsen. Petifant blev navnet. 
Petifant er et univers skabt af kærlighed og passion for børnemode. Med stor fokus på at give kunden en unik og personlig købsoplevelse. Med nordisk, personligt, venligt, eksklusivt og simpelt som nøgleord. Først bestod opgaven i at finde et navn til den nye børnetøjs-webshop. I en brainstorm mellem Won Won og Mette blev der skabt et unikt ord - Petifant. Et ord, der skaber associationer til en lille elefant. Med udgangspunk i den lille elefant begyndte logoet at tage sin form. En let stregtegning gjorde det tydeligt, at ”P’et” var elefantens hoved med snabel og øre. Logoet skabte vi som en personlig håndskrift. Inspireret af elefantens former. Og resultatet blev stærkt og subtilt. 
Kompletteret af ”Little ones fashion” som payoff.
Det unikke og subtile ”P” bruges som 5. element - et symbol til bl.a. stickers og silkepapir. Som branding og personlig hilsen. Vi udformede derfor forskellige stickers med hyggelige hilsner og små reminders til moren: ”Remember to dream”, ”Remember to play” og deslige.
Farvevalgene er inspireret af elefanten samt den nøgne babyhud. Med et nordisk og moderne udtryk. 

Top luft

02

03

04

05

06

07

08

09