Top

 

KAMPAGNE

Få bygget din næste reklamekampagne på en stærk idé, et klart budskab – og en træfsikker medieplan

En reklamekampagne kan have forskellige mål. Øget kendskab. Øget salg. Lancering af nyt produkt. Indtræden på nyt marked. Eller noget helt femte. I alle tilfælde er afsættet imidlertid det samme: En stærk idé, et klart budskab – og en medieplan, der rammer målgruppen de helt rigtige steder. På de helt rigtige tidspunkter. Og til den bedst mulige pris.

Med en Kampagne fra Won Won er du sikker på at komme hele vejen rundt og få størst mulig ROI. Efter opstartsmøde og briefing skaber vi en kreativ idé, som kan udfoldes i de forskellige kampagneelementer. Vores tekstforfattere sørger samtidig for, at kampagnebudskabet leveres klokkeklart i en annoncetekst med særlig fokus på at skabe handling hos målgruppen. Call To Action. Samtidig klæder vores designere budskaberne på i et layout, der understøtter jeres visuelle identitet. 

På skitseplan får du mulighed for at se kampagnen folde sig ud på outdoor (fx buslangsider eller billboards), på flyers og på annoncer til bl.a. print, Facebook og AdWords (Google). Efter behov kan du tillige købe yderligere skitseoplæg på YouTube reklamefilm, biospot, radiospot, landingsside (web) og sampling (give-away).

For at sikre kampagnen maksimal gennemslagskraft udarbejder vi en medie- og tidsplan, hvor vi begrunder de enkelte medievalg. Du får samtidig et oplæg på, hvordan vi bedst muligt kan måle på effekten af de forskellige kampagnetiltag.

Won Won har delt et produktark med dig.

Vil du vide mere om Kampagne?

Hent produktarket om Kampagne, og få det fulde overblik over:

· Hvad du får
· Hvordan vi gør
· Hvor lang tid det tager

Hent produktark
Referencer - logoer